Jump To:
      You have bookmarked items
View Topic "Search Module and Backend Company Search breaks when company has apostrophe "

3 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 
  Post
Posted By: Karne
Total Posts: 8
Joined Date: May 15, 2013

The search breaks with a 500 issue if a company has an apostrophe in its name. Also I managed to add a company with a full stop i.e inc. but when selecting it from the front end it also breaks (loses template styling).  Thanks Karen.

Posted : Aug 9, 2013
Posted By: George Bara
Total Posts: 374
Joined Date: Oct 22, 2012

Hi Karen,

The stable version 2.4.2 that will be released in a few days will have the apostrophe problem fixed.

When addingn a full stop to a company the htaccess file must be modified in order to accept full stop in URL.

Posted : Aug 13, 2013
Posted By: Karen Benhar
Total Posts: 8
Joined Date: May 15, 2013

Hi George,

That's great. With regards to the full stop issue, is there a better solution than requiring a .htaccess file. You allow the user to add a business with a full stop and then when they select the company the entire site breaks. If the .htaccess is the only solution you will need to provide the line required to be added and will it need to be added to just the root folder?

 

Many thanks,

Karen.

Posted : Aug 14, 2013

3 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 

View Topic "Search Module and Backend Company Search breaks when company has apostrophe "



Jump To:
      You have bookmarked items

Who is online

 
Users browsing this topic 1 logged customers:: 0 and guest 1 (based on users active over the past 5 minutes)