Get 10% off when buying any hotel product with a template.

You have no items in your shopping cart.

You have no items to compare.

Search

      You have bookmarked items
Jump To:
Viewing Topic "Custom Attributes not working"

4 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 
  Post
Posted By: brian norwood
Total Posts: 5
Joined Date: Nov 14, 2019

Since 5.4.1 all offers custom attributes have disappeared.  When you try to fill in their fields and save, the info just vanishes.  So cannot see any original attributes to offers in front end, and although you can create new offer attributes, you cannot save info in their fields to view on front end.  They are not working at all.

Posted : May 6, 2020
Posted By: Robert Bal
Total Posts: 191
Joined Date: Jul 31, 2018

Yep, did similiar testing and have the same. I was unable to test if exsisting custom attributes are dissappearing.

 

Creating custom attribute is working, but when entering data back and frontend is dissappearing when saving.

 

 

Posted : May 6, 2020
Posted By: brian norwood
Total Posts: 5
Joined Date: Nov 14, 2019

It got worse.  Now all the custom offer attributes I created have vanished as if they were deleted.  Hoping this is just a glitch and I dont have to go recreate them again.  Another bad thing is all attribute details in all offers would have to be reentered by merchants. 

Posted : May 6, 2020
Posted By: Robert Bal
Total Posts: 191
Joined Date: Jul 31, 2018

Hi Brian,

 

I hope you aren't using version 5.4.1. in live environment, as this is Release Candidate for testing and not a Stable version.

 

If you use this version live, use backup (like Akeeba) to move back to version 5.3.6. 

 

/Robert

 

 

 

Posted : May 7, 2020

4 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 

Viewing Topic "Custom Attributes not working"


      You have bookmarked items
Jump To:

Who is online

 
Users browsing this topic 1 logged customers:: 0 and guest 1 (based on users active over the past 5 minutes)