Get 10% off when buying any hotel product with a template.

You have no items in your shopping cart.

You have no items to compare.

Search

      You have bookmarked items
Jump To:
Viewing Topic "Event image schema markup not working"

5 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 
  Post
Posted By: Robert Smith
Total Posts: 13
Joined Date: Oct 7, 2016

We've had customers complaining that their events don't include an image when seen in Google search results. We looked into it and found that every event has "media/com_jbusinessdirectory/pictures/no_image.jpg" listed as the event image within the schema tag. This is the same on sites running versions 5.2.6 as well as 5.1.4. 

I'm guessing this is a bug. Any suggestions?

Posted : Dec 9, 2019
Posted By: George Bara
Total Posts: 1647
Joined Date: Jun 17, 2013

Hi,

 

Thank you for letting us know.
This issue has been fixed in 5.2.8 release. For now, you can download it from your store account. It will be available on automatic update in 2-3 days.

Posted : Dec 9, 2019
Posted By: Oraphan Prungcharoen
Total Posts: 320
Joined Date: Apr 22, 2019

This is the same for conferences & speakers as the image for example goes to that media/com_jbusinessdirectory/pictures/no_image.jpg too.

 

Hope it can be/or not be rendered set up from EasySocial profile system instead if no business profile picture is loaded from listing owner config options.

Posted : Dec 11, 2019
Posted By: George Bara
Total Posts: 1647
Joined Date: Jun 17, 2013

Hi,

 

The even image is different from the Easysocial profile images.
For events, there was an issue with the markup language.

Posted : Dec 12, 2019
Posted By: Robert Smith
Total Posts: 13
Joined Date: Oct 7, 2016

Awesome. Thanks, George!

Posted : Dec 12, 2019

5 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 

Viewing Topic "Event image schema markup not working"


      You have bookmarked items
Jump To:

Who is online

 
Users browsing this topic 1 logged customers:: 0 and guest 1 (based on users active over the past 5 minutes)