You have bookmarked items
Jump To:
Viewing Topic "JB 5.02 - Language file for front-end templates not loading"

2 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 
  Post
Posted By: George Bara
Total Posts: 1370
Joined Date: Jun 17, 2013

Hi,

 

The issue is usually generated by an error on language file.
The first line of the custom text area is appended in the last line of the main language file.
Please edit the language in the general settings -> language tab and check where the custom text is starting on the main language file (the last lines of the file)

Posted : Mar 13, 2019
Posted By: brave_heart
Total Posts: 26
Joined Date: Feb 7, 2019

I check the language files and they work in production (which I haven't upgraded). I also tried the language file without the custom add-on file, but no luck.

 

I believe the issue is with the file not being found when JBD is trying to load it. As I had moved the installation from a subdomain to a folder, it could be related to the file-path not being set correctly somwhere.

 

I was hoping someone could provide a hint where I can check for that. Which php-file is loading the language file (.ini file) for the front-end template (e.g. that is rendering the listing details).

 

 

 

 

 

Posted : Mar 13, 2019

2 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 

Viewing Topic "JB 5.02 - Language file for front-end templates not loading"


      You have bookmarked items
Jump To:

Who is online

 
Users browsing this topic 1 logged customers:: 0 and guest 1 (based on users active over the past 5 minutes)