Get 10% off when buying any hotel product with a template.

You have no items in your shopping cart.

You have no items to compare.

Search

      You have bookmarked items
Jump To:
Viewing Topic " Attributes in the list do not work"

3 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 
  Post
Posted By: Alex Vas
Total Posts: 42
Joined Date: Jan 22, 2019

7 list style has this code: 

require_once BD_CLASSES_PATH.'/attributes/attributeservice.php';

 

That gives a further conclusion of the attributes of the institution. But the code that should output them: 

<div class="classification">
<?php
$renderedContent = AttributeService::renderAttributesFront($company->customAttributes,$enablePackages, $company->packageFeatures);

echo $renderedContent;

?>
</div>

does not work. Since there is a type of business, there is code, but it does not work.

This is a list style 7.

\components\com_jbusinessdirectory\include\listings_list_style_7.php

Posted : Mar 28, 2020
Posted By: Alex Vas
Total Posts: 42
Joined Date: Jan 22, 2019

The problem is not solved. It works perfectly on a fresh build, it does not work on a project whose component has been updated.

Please do not hide unresolved issues with older posts.

Posted : Mar 29, 2020
Posted By: Alex Vas
Total Posts: 42
Joined Date: Jan 22, 2019

The problem was solved by manually updating the search.php file (file from the models folder)

Posted : Mar 30, 2020

3 Item(s)     Sort:  Newest Oldest

per page
 

Viewing Topic " Attributes in the list do not work"


      You have bookmarked items
Jump To:

Who is online

 
Users browsing this topic 1 logged customers:: 0 and guest 1 (based on users active over the past 5 minutes)